ענת פז

מצרכים:

חב’ נבטים סיניים. (עבים לבנים)

פלפל אדום, פלפל כתום/צהוב, פלפל ירוק בהיר.

בצל סגול קטן.

קופסא פטריות שמפניון או סוג אחר טרי.

100 גר’ גבינת פטה עיזים.

שמן זית, לימון, מלח ים אטלנטי/הימליה,

1-2 כפות סילאן או מייפל טבעי או דבש.

לחתוך את הירקות, פלפלים, בצל, פטריות לפרוסות דקות.

לחתוך את הגבינה לקוביות קטנות.

להוסיף נבטים, ותבלינים ולהגיש.

הסלט צבעוני וכדאי להגיש אותו בקערת זכוכית שקופה.

בתאבון.