ענת פז

מצרכים:

פילה סלומון רצוי מאוד טרי,

למרינדה:

2 כפות דבש

1/4 כוס לימון

3 שיני שום כתושות

1/4 כפית שטה גרוס

מעט מלח

לציפוי:

100 גר שקדים פרוסים

הכנה:

חתכו את הדג לקוביות בגודל 2/2 ס”מ

ערבבו היטב את מרכיבי המרינדה ושפכו על הדג.

השהו במקרר 4-6 שעות. מידי פעם ערבבו.

רסקו את השקדים הפרוסים לחתיכות קטנות.

גלגלו את קוביות הדג בשקדים הפרוסים וסדרו על תבנית עם נייר אפיה.

אפו בתנור בחום של 180 מעלות 15-20 דקות.

מעולה בהגשה חם או קר.

מתאים עם סלט חסה ליד.

בהצלחה