מצרכים:
פילה סלומון רצוי מאוד טרי,
למרינדה:
2 כפות דבש
1/4 כוס לימון
3 שיני שום כתושות
1/4 כפית שטה גרוס
מעט מלח
לציפוי:
100 גר שקדים פרוסים
הכנה:
חתכו את הדג לקוביות בגודל 2/2 ס”מ
ערבבו היטב את מרכיבי המרינדה ושפכו על הדג.
השהו במקרר 4-6 שעות. מידי פעם ערבבו.
רסקו את השקדים הפרוסים לחתיכות קטנות.
גלגלו את קוביות הדג בשקדים הפרוסים וסדרו על תבנית עם נייר אפיה.
אפו בתנור בחום של 180 מעלות 15-20 דקות.
מעולה בהגשה חם או קר.
מתאים עם סלט חסה ליד.
בהצלחה